Direct naar content

Coffee Talks

Coffee Talks

In Coffee Talks praten de experts van ABN AMRO MeesPierson u bij over actuele financiële onderwerpen. Dit doen ze onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Want goede gesprekken, beginnen altijd met goede koffie.

De afleveringen zijn opgenomen in Circl, een circulair platform op de Amsterdamse Zuidas waar maatschappij en samenleving samen in beweging komen voor een duurzame wereld.

  • In de tweede aflevering vertelt expert Peter Pleijsant over hoe je als ouder, met voldoende financiële mogelijkheden, uw kind kunt helpen bij het krijgen van een hypotheek. Verder vertelt expert Jacques Hogerwerf over de nieuwe regels rondom alimentatie, zoals de verkorting van de alimentatieduur. Maak een kopje koffie voor uzelf, ga lekker zitten en kijk naar weer een nieuwe inspirerende aflevering van Coffee Talks.

  • In deze aflevering geeft expert René Bruel tips over hoe u uw spaargeld op andere manieren kunt inzetten. Expert Tjarko Denekamp praat u bij over het belang van een levenstestament waarin uw financiële én medische wensen vastgelegd worden. Neem zelf ook een lekker kopje koffie en laat u inspireren!

De specialisten van ABN AMRO MeesPierson

De specialiteiten van René Bruel zijn:

DGA en BV, internationale belastingen

De specialiteiten van Peter Pleijsant zijn:

Fiscaliteit, ondernemers, vastgoed en bedrijfsoverdracht

De specialiteiten van Jacques Hogerwerf zijn:

Echtscheidingen, eigen woning, zorg

De specialiteiten van Tjarko Denekamp zijn:

Schenken, erven, zorg

1 van de specialisten