Chat with us, powered by LiveChat

ABN AMRO MeesPierson | Financial Focus

 

Prinsjesdag 2018: nabeschouwing

De uitzonderlijk lange troonrede van koning Willem-Alexander is de eerste voorbode: er staan ons veel veranderingen te wachten. Lees in de nabeschouwing een eerste opsomming van de belangrijkste punten.

Vermogen
Vermogen
22-10-2018

Prinsjesdag: de acties

Het Belastingpakket 2019 dat de regering op Prinsjesdag bekendmaakte, bevat veel fiscale voorstellen om ons belastingstelsel te veranderen. Gaat u zich hierop voorbereiden? En welke mogelijkheden zijn er dan? Kabinetsplannen […]

Bekijk bericht
Prinsjesdag: de acties

Prinsjesdag 2018: de volledige nabeschouwing

Wat verandert er in ons belastingstelsel? En wat betekent dit voor u? Op Prinsjesdag waren onze specialisten live aanwezig in Den Haag. Via een liveblog verzorgden zij de laatste updates. Daarnaast was er de mogelijkheid om direct vragen te stellen via de livechat. Lees in dit dossier de uitgebreide naslagwerken naar aanleiding van Prinsjesdag 2018.

Kennismaken met ABN AMRO MeesPierson?

Heeft u vragen over uw persoonlijke situatie in relatie Prinsjedag 2018? Of wilt u graag vrijblijvend kennismaken met ABN AMRO MeesPierson? Neem dan contact met ons op.

We denken graag met u mee over de vragen die u heeft. En we bekijken graag samen met u wie binnen de bank het beste bij uw vraag past, en daarmee de beste contactpersoon voor u is.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek

 

Prinsjesdag 2018: liveblog

Financial Focus was live aanwezig in Den Haag tijdens Prinsjesdag 2018. Hier treft u de liveblogs van onze specialisten. Ook was er de mogelijkheid om direct vragen te stellen aan onze specialisten via de livechat. U kunt hier de liveblog nalezen.

Vooruitblik Prinsjesdag effect op ondernemers
Economie en beleggen
Economie en beleggen
17-09-2018

Prinsjesdag 2018: Liveblog

Op Prinsjesdag maakt het kabinet de fiscale wijzigingen bekend voor het komende jaar. Wat verandert er voor u? En wat voor gevolgen heeft dat voor uw inkomen of uw pensioen? […]

Bekijk bericht
Prinsjesdag 2018: Liveblog