ABN AMRO MeesPierson | Financial Focus

Een tweede huis in het buitenland

Thuiskomen onder de zon in Frankrijk of Spanje. Misschien loopt u al een tijdje rond met die droom, óf misschien heeft u ‘m waargemaakt. Uit ervaring weten we dat er veel vragen zijn rondom dit onderwerp, want er zijn veel financiële en fiscale zaken om rekening mee te houden. ABN AMRO MeesPierson informeert u hier graag over, zodat u straks de juiste keuze kunt maken.

 

Financiering van uw tweede huis in het buitenland

Wie geen eigen vermogen bezit, heeft weinig keuze. En zal geld moeten lenen om een tweede huis in het buitenland te financieren. Als u wél over eigen middelen beschikt – privé of binnen een BV – kunt u overwegen om eigen geld in de tweede woning te investeren. Welke manier van financieren is het voordeligst? En waar hangt dat vanaf?

Andere vraagstukken over een tweede huis in het buitenland

We hebben de belangrijkste vraagstukken hieronder voor u op een rij gezet. Variërend van ‘Tweede huis in het buitenland als alternatief voor spaargeld?’ tot alles wat u moet weten over een tweede huis in Frankrijk of Spanje. ABN AMRO MeesPierson geeft antwoord.

Kennismaken met ABN AMRO MeesPierson?

Heeft u vragen over uw persoonlijke situatie in relatie tot een tweede huis in Spanje of Frankrijk? Of wilt u graag vrijblijvend kennismaken met ABN AMRO MeesPierson? Neem dan contact met ons op.

We denken graag met u mee over de vragen die u heeft. En we bekijken graag samen met u wie binnen de bank het beste bij uw vraag past, en daarmee de beste contactpersoon voor u is.

We nodigen u graag uit

We willen u graag de kans bieden tijdens een event live met specialisten in gesprek te gaan over zaken die op financieel en fiscaal gebied spelen als het gaat om de aankoop en het bezit van een tweede huis in Spanje of Frankrijk. Dat is tevens een mooi moment om uw ervaringen en dromen uit te wisselen met gelijkgestemden. We zien er naar uit u eind september op ons event te ontmoeten. Het programma is in ontwikkeling.

Als u op de hoogte gehouden wilt worden over alle ins and outs met betrekking tot dit event, meld u dan vrijblijvend aan. U hoort zo snel mogelijk weer van ons.

Uw tweede huis in het buitenland goed verzekerd

Omdat de aankoop van een tweede huis een serieuze investering is, wilt u deze investering adequaat beschermen met een passende verzekering.

Private Insurance heeft al bijna 20 jaar ervaring met het verzekeren van buitenlandse vakantiewoningen op basis van zeer uitgebreide condities. Mét een polis in het Nederlands.
Wij hebben unieke expertise opgebouwd in o.a. het verzekeren van bijzondere woonhuizen en kostbare inboedels in Spanje en Frankrijk. Wij begeleiden u bij het afsluiten van de benodigde verzekeringen, maar ook bij de afwikkeling van schadeclaims.

Meer over een tweede huis in het buitenland