Chat with us, powered by LiveChat

ABN AMRO MeesPierson | Financial Focus

Ralphs Focus – Correctie aanstaande? En DSM gaat lekker!

Beleggingsstrateeg Ralph Wessels komt deze week met zijn vlog vanaf de Utrechtse Heuvelrug.

Ralph Wessels, beleggingsstrateeg bij ABN AMRO MeesPierson, gaat deze week dieper in op de kans op een correctie en de innovatiekracht van DSM. In zijn wekelijkse vlog gaat Ralph in op verschillende beleggingsonderwerpen en bent u iedere week in 3 minuten weer op de hoogte van actuele trends die voor u als belegger relevant kunnen zijn.

Wie is Ralph Wessels?

Ralph Wessels is sinds eind 2016 Beleggingsstrateeg bij ABN AMRO MeesPierson.In zijn wekelijkse vlog behandelt hij beursonderwerpen die hem opvallen. Het vlog kan ingaan op de actualiteit, het kan beleggingsthema’s behandelen, of uitleg geven over een deel van de beleggingstheorie. In zijn vlogs duidt hij en geeft hij zijn eigen mening. Het is nadrukkelijk geen advies!

Naast de inhoud probeert hij u een kijkje te geven in zijn leven buiten werk om. Hij is actief en reislustig en vlogt vaak vanaf een andere locatie. Deze week vlogt hij vanaf de winderige Utrechtse Heuvelrug.

Meer vlogs?

Heeft u vragen over zijn vlog? Of wilt u uw mening geven? Dat kan onder zijn vlog op Vimeo. Daar kunt u zich ook op zijn vlogs abonneren en zijn eerdere vlogs bekijken.

Wilt u meer uitleg over Ralph Wessels en zijn vlog? Bekijk dan het onderstaande filmpje.

Deel deze pagina

Artikel geschreven door:

Profiel foto van Ralph Wessels
Ralph Wessels Beleggingsstrateeg

Ralph is Hoofd Beleggingsstrategie bij ABN AMRO MeesPierson. Hij is sinds 2011 werkzaam bij de bank waar hij is begonnen als aandelenanalist.. Hiervoor werkte hij als beleggingsstrateeg bij Robeco. Ralph is een afgestudeerd bedrijfseconoom aan de Erasmus Universiteit Rotterdam met specialisatie in financiële markten & beleggen.

Vrijblijvend van gedachten wisselen met een specialist?

ABN AMRO MeesPierson | Financial Focus
Logo of ABN AMRO MeesPierson | Financial Focus