Direct naar content

Het verkopen van een bedrijf vraagt de nodige aandacht: er is immers veel te regelen. Het laatste waar u misschien bij stilstaat zijn uw verzekeringen, toch is dit een onderwerp waar best even over nagedacht mag worden. Hieronder leest u wat we daarmee bedoelen.

Werktijd wordt vakantietijd of hobbytijd

Minder druk of helemaal niet meer bezig zijn met de zaak, betekent wellicht meer tijd overhouden voor andere dingen dan werken. Nu komt die boot of dat vakantiehuis opeens wel heel dichtbij. Of u kunt nu eindelijk eens echt tijd besteden aan het kopen van kunst of aan het knutselen aan die leuke oldtimer. Hoe dan ook, vaak verandert er het nodige doordat u geld en tijd anders spendeert dan voorheen.

Die verzekeraar die net even verder gaat

Of het nu een mooie vakantiewoning, boot, oldtimer, kunst, of iets anders is, deze wilt u toch zo goed mogelijk verzekeren? Ook als u iets bijzonders aanschaft als investering wilt u dit zo goed mogelijk beschermen. Het is goed om te weten dat er verzekeraars zijn dit begrijpen en die net een stap verder gaan als het aankomt op excellente dienstverlening. Dit geldt ook als u op een vakantie gaat die langer is dan standaard en waar de meeste verzekeraars, om die reden, afhaken.

Verzekeringen erbij of verzekeringen eraf?

Niet alleen het verzekeren van aangekochte spullen is de moeite waard om over na te denken. Ook het laten vervallen van verzekeringen is iets dat nu om de hoek komt kijken. Immers, die ooit afgesloten extra overlijdensrisicoverzekering ten behoeve van uw nabestaanden is misschien nu niet meer nodig. Of die arbeidsongeschiktheidsverzekering; die kan nu ook vervallen. Misschien zijn er meer verzekeringen die nu niet meer nodig zijn.

En nu?

Of u nu een goede verzekering nodig heeft die net even dat beetje extra biedt, of dat u verzekeringen kunt laten vervallen of aanpassen, ABN AMRO MeesPierson denkt met u mee. Onze specialisten van de afdeling Private Insurance gaan graag met u in gesprek. Wij helpen u met het in kaart brengen van uw risico’s en hoe deze te minimaliseren. Geïnteresseerd? Neem contact op met uw banker en vraag naar de mogelijkheden.

Heeft u een vraag over dit artikel?

De specialisten van ABN AMRO MeesPierson komen graag met u in contact.