Direct naar content
  • Auteur

Demy de Zeeuw (34) voetbalt al sinds hij kan lopen. Hij speelt bij AZ, Ajax, Spartak Moskou en bijna veertig keer voor het Nederlands elftal. De Zeeuw is ook al jong geïnteresseerd in slim zaken doen. Hij investeert in vastgoed in Nederland en Ibiza en verkoopt met winst. Inmiddels heeft hij het leven als voetballer ingeruild voor een leven als ondernemer.

Demy de Zeeuw verruilde een succesvolle carrière voor een baan als ondernemer. Hij is niet de eerste sporter die probeert groot te worden in de mode, maar waar anderen hun avontuur zagen mislukken, lukt het De Zeeuw wel om een internationaal modemerk uit de grond te stampen.

Demy de Zeeuw en BALR

De Zeeuw is een van de ondernemers achter het succesvolle kledingmerk BALR. Het merk is inmiddels te koop in 150 landen. Het geheim van het succes van BALR? ‘Het merk maakt slim gebruik van influencers en bloggers. Zo zijn we minder geld kwijt aan marketing.’

Demy de Zeeuw is zijn eigen merk

‘Daarnaast ben ik mijn eigen merk. Ik bezoek mooie restaurants, mooie clubs, heb mooie dames om mij heen en laat dat allemaal zien op social media, dát zorgt ervoor dat mensen je merk willen kopen.’

De Zeeuw heeft grootse toekomstplannen met BALR. Het merk moet uitgroeien tot een lifestylemerk, met boten en hotels.

Vermogens in Nederland

ABN AMRO MeesPierson liet een unieke driedelige documentaire maken over het leven van vermogenden in Nederland. Met welke vraagstukken houden zij zich bezig? Hoe en waarvoor zetten zij hun geld in?

Kijk de afleveringen terug op de pagina Vermogens in Nederland.

 

Heeft u een vraag over dit artikel?

De specialisten van ABN AMRO MeesPierson komen graag met u in contact.