Chat with us, powered by LiveChat

ABN AMRO MeesPierson | Financial Focus

Uw zaak verkopen. En dan?

Uw zaak verkopen. En dan? Als ondernemer weet u dat er een dag komt dat u gaat nadenken over de toekomst van uw bedrijf: gaat u de zaak verkopen, doorgeven aan de volgende generatie of bent u juist toe aan een nieuwe uitdaging op het gebied van ondernemen? Er kunnen allerlei redenen zijn voor bedrijfsoverdracht. Gelukkig kunt u rekenen op de specialisten vermogensplanning van ABN AMRO MeesPierson. In dit dossier vindt u meer informatie over bedrijfsoverdracht: de voordelen, de nadelen en eventuele valkuilen. Meer weten? Bekijk dan ook de website van ABN AMRO MeesPierson.

 

Wanneer heeft u genoeg om te stoppen met werken?

Veel noeste arbeid en wellicht een enkele traan. Ondernemers bouwen decennialang aan het succes van hun bedrijf. Dan breekt opeens de dag aan dat het bedrijf – om wat voor reden dan ook – kan worden verkocht. Maar wanneer heeft u genoeg om te stoppen met werken? René Bruell legt uit aan de hand van een aantal rekenvoorbeelden.

Wanneeer heeft u genoeg om te stoppen met werken?
Ondernemen
Ondernemen
24-05-2019

Wanneer heeft u genoeg om te stoppen met werken?

Veel noeste arbeid en wellicht een enkele traan. Ondernemers bouwen decennialang aan het succes van hun bedrijf. Dan breekt opeens de dag aan dat het bedrijf – om wat voor […]

Bekijk bericht
Wanneer heeft u genoeg om te stoppen met werken?

Meer over het overdragen of verkopen van uw onderneming

Wanneer u overweegt om uw bedrijf te verkopen, zullen er veel vragen op u afkomen. Wij hebben hier wat artikelen voor u verzameld om u op weg te helpen. Bezoek ook de website van ABN AMRO MeesPierson voor meer informatie of om een afspraak te maken met een specialist vermogensplanning.

 

3 grote valkuilen bij bedrijfsoverdracht

Elke bedrijfsoverdracht is anders. Dat komt doordat elk bedrijf zijn specifieke kenmerken heeft. Maar het zijn vaak dezelfde valkuilen waar de betrokkenen bij de bedrijfsoverdracht maar beter omheen kunnen gaan.

Peter Pleijsant belicht drie valkuilen voor de bedrijfsoverdracht van familiebedrijven.

Ondernemen
Ondernemen
17-10-2019

3 grote valkuilen bij bedrijfsoverdracht

Gaat u de zaak verkopen, doorgeven aan de volgende generatie, of bent u juist toe aan een nieuwe uitdaging op het gebied van ondernemen? Er kunnen allerlei redenen zijn voor […]

Bekijk bericht
3 grote valkuilen bij bedrijfsoverdracht