Chat with us, powered by LiveChat

ABN AMRO MeesPierson | Financial Focus

Amerikaanse economie groeit hard door Trump | Ralphs Focus week 37

Speel Amerikaanse economie groeit hard door Trump | Ralphs Focus week 37 af

Amerikaanse economie groeit hard door Trump | Ralphs Focus week 37

In deze vlog van bespreekt beleggingsstrateeg Ralph Wessels hoe de Amerikaanse economie hard groeit door Trump.

In zijn wekelijkse vlog gaat Ralph in op verschillende beleggingsonderwerpen en bent u iedere week in 3 minuten weer op de hoogte van actuele trends die voor u als belegger relevant kunnen zijn.

Amerikaanse economie groeit hard door Trump

De Amerikaanse economie groeit hard door. De credits daarvoor horen volgens beleggingsstrateeg Ralph Wessels naar Trump te gaan. Zijn maatregelen, bijvoorbeeld de investeringen in infrastructuur, het verminderen van regeldruk en het verlagen van belasting, hebben voor de groei gezorgd. Hoewel de vraag is hoe lang dit vol te houden is, is de verwachting dat de VS het hardst blijft groeien van de ontwikkelde economische blokken.

Wie is Ralph Wessels?

Ralph Wessels is sinds eind 2016 Beleggingsstrateeg bij ABN AMRO MeesPierson. In zijn wekelijkse vlog behandelt hij beursonderwerpen die hem opvallen. Het vlog kan ingaan op de actualiteit, het kan beleggingsthema’s behandelen, of uitleg geven over een deel van de beleggingstheorie. In zijn vlogs duidt hij en geeft hij zijn eigen mening. Het is nadrukkelijk geen advies!

Naast de inhoud probeert hij u een kijkje te geven in zijn leven buiten werk om.

Meer Ralphs Focus?

Heeft u vragen over zijn vlog? Of wilt u uw mening geven? Dat kan onder zijn vlog op Vimeo. Daar kunt u zich ook op zijn vlogs abonneren en zijn eerdere vlogs bekijken.

Deel deze pagina

ABN AMRO MeesPierson | Financial Focus
Logo of ABN AMRO MeesPierson | Financial Focus