ABN AMRO MeesPierson | Financial Focus

Bezos’ brief (Amazon) en de Hyperloop – Ralphs Focus week 17

Speel Bezos’ brief (Amazon) en de Hyperloop – Ralphs Focus week 17 af

Bezos’ brief (Amazon) en de Hyperloop – Ralphs Focus week 17

Beleggingsstrateeg Ralph Wessels heeft het in deze wekelijkse vlog over de brief van Amazon-baas Jeff Bezos en de Hyperloop naar het Midden-Oosten.

In zijn wekelijkse vlog gaat Ralph in op verschillende beleggingsonderwerpen en bent u iedere week in 3 minuten weer op de hoogte van actuele trends die voor u als belegger relevant kunnen zijn.

Bezos’ brief (Amazon) en de Hyperloop

Beleggingsstrateeg Ralph Wessels duidt de aandeelhoudersbrief van Amazon-CEO Jeff Bezos. Deze brief, die Bezos dit jaar voor de 20e keer stuurde, is geliefd omdat Bezos wordt geroemd om zijn managementprincipes. Hij legde in deze brief uit hoe je als bedrijf voorop kan blijven lopen. In ander nieuws: verschillende landen en ondernemers zijn nu bezig met de ontwikkeling van de Hyperloop. Wessels waarschuwt dat een belegging daarin op dit moment nog riskant is.

Wie is Ralph Wessels?

Ralph Wessels is sinds eind 2016 Beleggingsstrateeg bij ABN AMRO MeesPierson.In zijn wekelijkse vlog behandelt hij beursonderwerpen die hem opvallen. Het vlog kan ingaan op de actualiteit, het kan beleggingsthema’s behandelen, of uitleg geven over een deel van de beleggingstheorie. In zijn vlogs duidt hij en geeft hij zijn eigen mening. Het is nadrukkelijk geen advies!

Naast de inhoud probeert hij u een kijkje te geven in zijn leven buiten werk om.

Meer Ralphs Focus?

Heeft u vragen over zijn vlog? Of wilt u uw mening geven? Dat kan onder zijn vlog op Vimeo. Daar kunt u zich ook op zijn vlogs abonneren en zijn eerdere vlogs bekijken.

Deel deze pagina

ABN AMRO MeesPierson | Financial Focus
Logo of ABN AMRO MeesPierson | Financial Focus