ABN AMRO MeesPierson | Financial Focus

De voordelen en nadelen van Bitcoin – Ralphs Focus

Speel De voordelen en nadelen van Bitcoin – Ralphs Focus af

De voordelen en nadelen van Bitcoin – Ralphs Focus

Beleggingsstrateeg Ralph Wessels was deze week onder meer in Den Haag.

Ralph Wessels, beleggingsstrateeg bij ABN AMRO MeesPierson, spreekt deze week in Ralphs Focus over de voordelen en nadelen van cryptocurrency bitcoin.

In zijn wekelijkse vlog gaat Ralph in op verschillende beleggingsonderwerpen en bent u iedere week in 3 minuten weer op de hoogte van actuele trends die voor u als belegger relevant kunnen zijn.

Bitcoin voordelen en nadelen

De virtuele munt bitcoin stijgt de ene dag maar maakt de andere dag ook weer een smak in waarde. De munt wordt in ieder geval veel besproken. Ralph Wessels gaat nader in op de intrinsieke waarde van de munt en de voordelen en nadelen van het beleggen in de bitcoin.

Wie is Ralph Wessels?

Ralph Wessels is sinds eind 2016 Beleggingsstrateeg bij ABN AMRO MeesPierson.In zijn wekelijkse vlog behandelt hij beursonderwerpen die hem opvallen. Het vlog kan ingaan op de actualiteit, het kan beleggingsthema’s behandelen, of uitleg geven over een deel van de beleggingstheorie. In zijn vlogs duidt hij en geeft hij zijn eigen mening. Het is nadrukkelijk geen advies!

Naast de inhoud probeert hij u een kijkje te geven in zijn leven buiten werk om. Hij is actief en reislustig en vlogt vaak vanaf een andere locatie. Deze week was hij onder meer in Den Haag.

Meer Ralphs Focus?

Heeft u vragen over zijn vlog? Of wilt u uw mening geven? Dat kan onder zijn vlog op Vimeo. Daar kunt u zich ook op zijn vlogs abonneren en zijn eerdere vlogs bekijken.

Deel deze pagina

ABN AMRO MeesPierson | Financial Focus
Logo of ABN AMRO MeesPierson | Financial Focus