Chat with us, powered by LiveChat

ABN AMRO MeesPierson | Financial Focus

Cijferseizoen en koersreactie laten tegenstrijdig beeld zien | Ralphs Focus week 32

Speel Cijferseizoen en koersreactie laten tegenstrijdig beeld zien | Ralphs Focus week 32 af

Cijferseizoen en koersreactie laten tegenstrijdig beeld zien | Ralphs Focus week 32

In de vlog van deze week bespreekt beleggingsstrateeg Ralph Wessels het cijferseizoen en de koersreactie.

In zijn wekelijkse vlog gaat Ralph in op verschillende beleggingsonderwerpen en bent u iedere week in 3 minuten weer op de hoogte van actuele trends die voor u als belegger relevant kunnen zijn.

Cijferseizoen en koersreactie laten tegenstrijdig beeld zien

Beleggingsstrateeg Ralph Wessels bespreekt het cijferseizoen na het tweede kwartaal en over het algemeen is de indruk goed; bedrijven in zowel de VS als Europa overtreffen de verwachtingen. Veel bedrijven hebben hun vooruitzichten voor het hele jaar naar boven bijgesteld. De koersreacties waren echter opvallend; koersen stegen niet na het goede nieuws. Desalniettemin staan bedrijven er goed voor en presteert de wereldeconomie ook goed.

Wie is Ralph Wessels?

Ralph Wessels is sinds eind 2016 Beleggingsstrateeg bij ABN AMRO MeesPierson. In zijn wekelijkse vlog behandelt hij beursonderwerpen die hem opvallen. Het vlog kan ingaan op de actualiteit, het kan beleggingsthema’s behandelen, of uitleg geven over een deel van de beleggingstheorie. In zijn vlogs duidt hij en geeft hij zijn eigen mening. Het is nadrukkelijk geen advies!

Naast de inhoud probeert hij u een kijkje te geven in zijn leven buiten werk om.

Meer Ralphs Focus?

Heeft u vragen over zijn vlog? Of wilt u uw mening geven? Dat kan onder zijn vlog op Vimeo. Daar kunt u zich ook op zijn vlogs abonneren en zijn eerdere vlogs bekijken.

Deel deze pagina

ABN AMRO MeesPierson | Financial Focus
Logo of ABN AMRO MeesPierson | Financial Focus