Chat with us, powered by LiveChat

ABN AMRO MeesPierson | Financial Focus

De Brexit: waarom het pond sterker gaat worden

Speel De Brexit: waarom het pond sterker gaat worden af

De Brexit: waarom het pond sterker gaat worden

In Boven de markt bespreekt beleggingsstrateeg Ralph Wessels de Brexit en waarom het pond sterker gaat worden.

In Boven de markt gaat beleggingsstrateeg Ralph Wessels in op verschillende beleggingsonderwerpen en bent u in minder dan 2 minuten weer op de hoogte van actuele trends die voor u als belegger relevant kunnen zijn.

De Brexit: waarom het pond sterker gaat worden

Nu de deadlines voor de Brexit naderen, begint de politieke spanning toe te nemen. De verwachting van Ralph: “Wij achten het meest waarschijnlijk dat er een overeenkomst komt tussen het VK en de EU. Mede daarom denken wij dat het pond dit jaar nog wat sterker zal worden.”

Wie is Ralph Wessels?

Ralph Wessels is sinds eind 2016 Beleggingsstrateeg bij ABN AMRO MeesPierson. In zijn vlogserie Boven de markt behandelt hij beursonderwerpen die hem opvallen. Het vlog kan ingaan op de actualiteit, het kan beleggingsthema’s behandelen, of uitleg geven over een deel van de beleggingstheorie. In zijn vlogs duidt hij en geeft hij zijn eigen mening. Het is nadrukkelijk geen advies!

Meer Boven de markt?

Heeft u vragen over Boven de markt? Of wilt u uw mening geven? Dat kan onder zijn vlog op Vimeo. Daar kunt u zich ook op zijn vlogs abonneren en zijn eerdere vlogs bekijken.

Deel deze pagina

ABN AMRO MeesPierson | Financial Focus
Logo of ABN AMRO MeesPierson | Financial Focus