Chat with us, powered by LiveChat

ABN AMRO MeesPierson | Financial Focus

Wat gaat de rente doen? | Ralphs Focus week 27

Speel Wat gaat de rente doen? | Ralphs Focus week 27 af

Wat gaat de rente doen? | Ralphs Focus week 27

Beleggingsstrateeg Ralph Wessels bespreekt de rentestanden. Europese rentes zijn sinds vorige maand fors gedaald. De ECB stopt met zijn opkoopprogramma en communiceert, later dan verwacht, de rente gaan verhogen. De oorzaken hiervoor zijn enerzijds de vertraagde groei van de Europese economie en anderzijds de lage kerninflatie die onder de ECB-doelstelling ligt. Ralph verwacht dat de Europese rente voorlopig laag blijft; de lange rente daalt eerst en stijgt naar verwachting eind dit jaar.

In zijn wekelijkse vlog gaat Ralph in op verschillende beleggingsonderwerpen en bent u iedere week in 3 minuten weer op de hoogte van actuele trends die voor u als belegger relevant kunnen zijn.

Wat gaat de rente doen?

Beleggingsstrateeg Ralph Wessels bespreekt de rentestanden.

Wie is Ralph Wessels?

Ralph Wessels is sinds eind 2016 Beleggingsstrateeg bij ABN AMRO MeesPierson. In zijn wekelijkse vlog behandelt hij beursonderwerpen die hem opvallen. Het vlog kan ingaan op de actualiteit, het kan beleggingsthema’s behandelen, of uitleg geven over een deel van de beleggingstheorie. In zijn vlogs duidt hij en geeft hij zijn eigen mening. Het is nadrukkelijk geen advies!

Naast de inhoud probeert hij u een kijkje te geven in zijn leven buiten werk om.

Meer Ralphs Focus?

Heeft u vragen over zijn vlog? Of wilt u uw mening geven? Dat kan onder zijn vlog op Vimeo. Daar kunt u zich ook op zijn vlogs abonneren en zijn eerdere vlogs bekijken.

Deel deze pagina

ABN AMRO MeesPierson | Financial Focus
Logo of ABN AMRO MeesPierson | Financial Focus