Chat with us, powered by LiveChat

ABN AMRO MeesPierson | Financial Focus

Is de top van de markt in zicht? | Ralphs Focus week 26

Speel Is de top van de markt in zicht? | Ralphs Focus week 26 af

Is de top van de markt in zicht? | Ralphs Focus week 26

In deze wekelijkse vlog heeft beleggingsstrateeg Ralph Wessels het over de top van de markt.

In zijn wekelijkse vlog gaat Ralph in op verschillende beleggingsonderwerpen en bent u iedere week in 3 minuten weer op de hoogte van actuele trends die voor u als belegger relevant kunnen zijn.

Is de top van de markt in zicht?

Beleggingsstrateeg Ralph Wessels vraagt zich af of de top van de markt in zicht is. De zorgen om de handelsoorlog en de Europese economie zijn nog niet voorbij. Ook heeft de totale waarde van fusies en overnames een recordhoogte bereikt, een niveau dat niet is gezien sinds 2007. Daarnaast kopen Amerikaanse bedrijven recordhoeveelheden eigen aandelen in, het vorige hoogtepunt was eveneens elf jaar geleden. Zijn dit tekenen dat een recessie nabij is? Wessels denkt van niet.

Wie is Ralph Wessels?

Ralph Wessels is sinds eind 2016 Beleggingsstrateeg bij ABN AMRO MeesPierson. In zijn wekelijkse vlog behandelt hij beursonderwerpen die hem opvallen. Het vlog kan ingaan op de actualiteit, het kan beleggingsthema’s behandelen, of uitleg geven over een deel van de beleggingstheorie. In zijn vlogs duidt hij en geeft hij zijn eigen mening. Het is nadrukkelijk geen advies!

Naast de inhoud probeert hij u een kijkje te geven in zijn leven buiten werk om.

Meer Ralphs Focus?

Heeft u vragen over zijn vlog? Of wilt u uw mening geven? Dat kan onder zijn vlog op Vimeo. Daar kunt u zich ook op zijn vlogs abonneren en zijn eerdere vlogs bekijken.

Deel deze pagina

ABN AMRO MeesPierson | Financial Focus
Logo of ABN AMRO MeesPierson | Financial Focus