ABN AMRO MeesPierson | Financial Focus

Ralphs Focus | Hoe bereken je de waarde van een aandeel en China’s partijcongres

Speel Ralphs Focus | Hoe bereken je de waarde van een aandeel en China’s partijcongres af

Ralphs Focus | Hoe bereken je de waarde van een aandeel en China’s partijcongres

Beleggingsstrateeg Ralph Wessels beleefde het weekend dit keer in Eindhoven en Amsterdam.

Ralph Wessels, beleggingsstrateeg bij ABN AMRO MeesPierson, gaat deze week dieper in op de manier waarop u de waarde van een aandeel berekent en het partijcongres in China.

In zijn wekelijkse vlog gaat Ralph in op verschillende beleggingsonderwerpen en bent u iedere week in 3 minuten weer op de hoogte van actuele trends die voor u als belegger relevant kunnen zijn.

Wie is Ralph Wessels?

Ralph Wessels is sinds eind 2016 Beleggingsstrateeg bij ABN AMRO MeesPierson.In zijn wekelijkse vlog behandelt hij beursonderwerpen die hem opvallen. Het vlog kan ingaan op de actualiteit, het kan beleggingsthema’s behandelen, of uitleg geven over een deel van de beleggingstheorie. In zijn vlogs duidt hij en geeft hij zijn eigen mening. Het is nadrukkelijk geen advies!

Naast de inhoud probeert hij u een kijkje te geven in zijn leven buiten werk om. Hij is actief en reislustig en vlogt vaak vanaf een andere locatie. Afgelopen weekend was bij op de Dutch Design Week in Eindhoven en het Amsterdam Dance Event.

Meer vlogs?

Heeft u vragen over zijn vlog? Of wilt u uw mening geven? Dat kan onder zijn vlog op Vimeo. Daar kunt u zich ook op zijn vlogs abonneren en zijn eerdere vlogs bekijken.

Deel deze pagina

ABN AMRO MeesPierson | Financial Focus
Logo of ABN AMRO MeesPierson | Financial Focus