Chat with us, powered by LiveChat

ABN AMRO MeesPierson | Financial Focus

Vooruitblik cijferseizoen en blik op de markten | Ralphs Focus week 28

Speel Vooruitblik cijferseizoen en blik op de markten | Ralphs Focus week 28 af

Vooruitblik cijferseizoen en blik op de markten | Ralphs Focus week 28

In de vlog van deze week bespreekt beleggingsstrateeg Ralph Wessels de vooruitblik van het cijferseizoen en de blik op de markten.

In zijn wekelijkse vlog gaat Ralph in op verschillende beleggingsonderwerpen en bent u iedere week in 3 minuten weer op de hoogte van actuele trends die voor u als belegger relevant kunnen zijn.

Vooruitblik cijferseizoen en blik op de markten

Deze week start het bedrijfscijferseizoen van het tweede kwartaal. Beleggingsstrateeg Ralph Wessels zegt dat de verwachting is dat bedrijven mooie groei zullen rapporteren. Amerikaanse bedrijven profiteren van de belastinghervormingen van president Trump en voor Europese bedrijven zitten de omzetten in de lift. Met het cijferseizoen keert de focus terug op de fundamentals en die lijken nog altijd goed, wat in het voordeel is van aandelen.

Wie is Ralph Wessels?

Ralph Wessels is sinds eind 2016 Beleggingsstrateeg bij ABN AMRO MeesPierson. In zijn wekelijkse vlog behandelt hij beursonderwerpen die hem opvallen. Het vlog kan ingaan op de actualiteit, het kan beleggingsthema’s behandelen, of uitleg geven over een deel van de beleggingstheorie. In zijn vlogs duidt hij en geeft hij zijn eigen mening. Het is nadrukkelijk geen advies!

Naast de inhoud probeert hij u een kijkje te geven in zijn leven buiten werk om.

Meer Ralphs Focus?

Heeft u vragen over zijn vlog? Of wilt u uw mening geven? Dat kan onder zijn vlog op Vimeo. Daar kunt u zich ook op zijn vlogs abonneren en zijn eerdere vlogs bekijken.

Deel deze pagina

ABN AMRO MeesPierson | Financial Focus
Logo of ABN AMRO MeesPierson | Financial Focus