Chat with us, powered by LiveChat

ABN AMRO MeesPierson | Financial Focus

Wanneer gaat goud weer glanzen en Amazon creëert schaarstegevoel | Ralphs Focus week 30

Speel Wanneer gaat goud weer glanzen en Amazon creëert schaarstegevoel | Ralphs Focus week 30 af

Wanneer gaat goud weer glanzen en Amazon creëert schaarstegevoel | Ralphs Focus week 30

In de vlog van deze week bespreekt beleggingsstrateeg Ralph Wessels de goudprijs en de rol van Amazon.

In zijn wekelijkse vlog gaat Ralph in op verschillende beleggingsonderwerpen en bent u iedere week in 3 minuten weer op de hoogte van actuele trends die voor u als belegger relevant kunnen zijn.

Wanneer gaat goud weer glanzen en Amazon creëert schaarstegevoel

Beleggingsstrateeg Ralph Wessels merkt op dat de goudprijs de afgelopen maanden onder druk staat. De dreigende handelsoorlog, de sterke dollar en de zwakke yuan helpen het sentiment rondom de goudprijs niet. De komende tijd zal de goudprijs naar verwachting uitbodemen, dit doordat de dollar en de Amerikaanse lange rente hun hoogtepunt bereiken. Ondertussen laat Amazon zien dat goede marketing loont en dat de groei er bij online verkoopplatformen nog niet uit is.

Wie is Ralph Wessels?

Ralph Wessels is sinds eind 2016 Beleggingsstrateeg bij ABN AMRO MeesPierson. In zijn wekelijkse vlog behandelt hij beursonderwerpen die hem opvallen. Het vlog kan ingaan op de actualiteit, het kan beleggingsthema’s behandelen, of uitleg geven over een deel van de beleggingstheorie. In zijn vlogs duidt hij en geeft hij zijn eigen mening. Het is nadrukkelijk geen advies!

Naast de inhoud probeert hij u een kijkje te geven in zijn leven buiten werk om.

Meer Ralphs Focus?

Heeft u vragen over zijn vlog? Of wilt u uw mening geven? Dat kan onder zijn vlog op Vimeo. Daar kunt u zich ook op zijn vlogs abonneren en zijn eerdere vlogs bekijken.

Deel deze pagina

ABN AMRO MeesPierson | Financial Focus
Logo of ABN AMRO MeesPierson | Financial Focus