Chat with us, powered by LiveChat

ABN AMRO MeesPierson | Financial Focus

Wat bracht 2018 én wat staat beleggers in 2019 te wachten?

Speel Wat bracht 2018 én wat staat beleggers in 2019 te wachten? af

Wat bracht 2018 én wat staat beleggers in 2019 te wachten?

In deze editie van Boven de markt kijkt beleggingsstrateeg Ralph Wessels terug op 2018 én vooruit naar 2019.

In Boven de markt gaat beleggingsstrateeg Ralph Wessels in op verschillende beleggingsonderwerpen en bent u in minder dan 2 minuten weer op de hoogte van actuele trends die voor u als belegger relevant kunnen zijn.

Wat bracht 2018 én wat staat beleggers in 2019 te wachten?

Een terugblik op 2018: een jaar met meerdere gezichten dat teleurstellend verliep. Ralph: ‘Door de zwakkere euro staat de wereldindex in euro’s nog wel rond het nulpunt, maar met grote verliezen in Europa en opkomende landen. Vastgoed deed het goed, zo ook staatsobligaties van de Europese kernlanden, zoals Nederland en Duitsland. Maar daarmee zijn de winsten dun bezaaid.’ En 2019? ‘We verwachten dat de groei van de wereldeconomie op een lager niveau komt te liggen.’

Wie is Ralph Wessels?

Ralph Wessels is sinds eind 2016 Beleggingsstrateeg bij ABN AMRO MeesPierson. In zijn vlogserie Boven de markt behandelt hij beursonderwerpen die hem opvallen. Het vlog kan ingaan op de actualiteit, het kan beleggingsthema’s behandelen, of uitleg geven over een deel van de beleggingstheorie. In zijn vlogs duidt hij en geeft hij zijn eigen mening. Het is nadrukkelijk geen advies!

Meer Boven de markt?

Heeft u vragen over Boven de markt? Of wilt u uw mening geven? Dat kan onder zijn vlog op Vimeo. Daar kunt u zich ook op zijn vlogs abonneren en zijn eerdere vlogs bekijken.

Deel deze pagina

ABN AMRO MeesPierson | Financial Focus
Logo of ABN AMRO MeesPierson | Financial Focus