Direct naar content
4 min. leestijd
  • Auteur
  • Bedrijf verkocht. Ineens is de agenda leeg. Er is geen structuur meer en de drukke maandagochtend is zo waar ‘vrij’. Wat doet dat met een ondernemer? Is dat fijn? Of stap je dan zomaar een zwart gat in?

Marcel van der Heijden is een van de ondernemers die wordt geportretteerd in de documentaire The Exit Years. Hij vertelt dat er een taboe rust op het spijt hebben na de verkoop van het bedrijf. Hij was als mede-eigenaar van social mediabureau A friend of mine eigenlijk ongelooflijk gelukkig. Hij liet zich vervolgens meeslepen door een prachtig bod. Hij verkocht zijn bedrijf en viel in een zwart gat. Waar hij, gelukkig, uitklom. Maar dat kostte wel een paar jaar.

Andere ondernemers gaat het beter af en vinden direct een nieuwe draai.

Hoe is dat, het loslaten van je eigen ziel en zaligheid? Bekijk het in de aflevering Loslaten van The Exit Years. Op zoek naar meer inspirerende verhalen van topondernemers? Bestel dan het boek.

Meer video’s

Buitenstaanders hebben geen idee over wat er in je omgaat. Die zeggen: “Joh, je hebt toch lekker goed gecasht?” Ze weten niet hoe je worstelt en hoe je je bedrijf kunt missen.

Download of bestel het boek

Op zoek naar meer inspiratie, voorbeelden en verhalen van topondernemers? Bestel dan het boek The Exit Years, verkrijgbaar als digitale of gedrukte uitgave.

Bekijk ook de rekenvoorbeelden

Terug naar The Exit Years overzichtspagina

Keer terug naar de algemene overzichtspagina om meer berichten en video’s te bekijken.

Heeft u een vraag over dit artikel?

De specialisten van ABN AMRO MeesPierson komen graag met u in contact.