Direct naar content

Financial Focus magazine

Financial Focus Magazines

Kunt u geen genoeg krijgen van Financial Focus? Elk kwartaal verschijnt ook het Financial Focus Magazine, vol inspirerende portretten en uitgebreide artikelen. U kunt hier de artikelen uit de magazines online teruglezen.

Financial Focus Magazines

Kunt u geen genoeg krijgen van Financial Focus? Elk kwartaal verschijnt ook het Financial Focus Magazine, vol inspirerende portretten en uitgebreide artikelen. U kunt hier de artikelen uit de magazines online teruglezen.

De eeuw van de vrouw

Misschien staan we voor een belangrijk moment in de geschiedenis. De Eeuw van de Vrouw breekt aan, hoewel we ons ook moeten beseffen dat de vrouw niet overal ter wereld dezelfde kansen heeft als in Nederland. Kijk bijvoorbeeld naar de situatie in Afghanistan. En ook in de Westerse wereld hebben we nog wel wat stappen te zetten. Deze speciale editie van Financial Focus staat helemaal in het teken van vrouwen.

Samen in de juiste richting

In deze editie van Financial Focus staat het thema ‘duurzaamheid’ centraal. Dit thema komt aan bod in het dossier ‘Samen bijdragen aan de toekomst’. Daarnaast komen ook drie inspirerende ondernemers aan het woord die de recreatie-branche verduurzamen. Vertelt strafrechte advocate Bénédicte Fiq over haar sleutelmoment en leest u nog veel meer.

Enerverende Exit-jaren

In deze eerste 2021 editie van Financial Focus staat het thema ‘bedrijfsoverdracht’ centraal. Dit thema komt aan bod in het dossier The Exit Years. Daarnaast komen ook drie inspirerende ondernemers aan het woord die juist in tijd van corona hun onderneming zijn gestart. Vertelt  Sander de Kramer over zijn sleutelmoment en leest u nog veel meer.

Portretten: Starten in tijden van corona

Het managen van de financiële spagaat

In deze editie van de Financial Focus lees je het open en eerlijke gesprek met kunstenaar Joseph Klibansky, het dossier ‘Financiele Spagaat’ onze eigen specialisten en interviews met drie ondernemers die positief bijdragen aan de wereld.

Sparen vs. beleggen

In deze editie van Financial Focus staat het thema ‘Sparen vs. beleggen’ centraal. Dit thema komt aanbod in het dossier Het geheim van succesvol beleggen. Daarnaast ook drie inspirerende Haagsche Ondernemers aan het woord over hun bedrijf, vertelt Won Yip over zijn sleutelmoment en leest u nog veel meer.

Klaar voor het nieuwe normaal

In deze editie van Financial Focus staat het thema ‘Klaar voor het nieuwe normaal’ centraal. Dit thema komt aanbod in het dossier jongeren. Daarnaast ook drie inspirerende ondernemers aan het woord over hun health startup, vertelt Elfi van der Valk over Van der Valk Vitaal en leest u nog veel meer.

Portretten: 3x health startups

De financiële puzzel leggen

In deze editie van Financial Focus staat het thema ‘De financiële puzzel leggen’ centraal. Dit thema komt aanbod in het dossier vermogensplanning. Daarnaast ook drie inspirerende vrouwelijke ondernemers aan het woord over hun onderneming.

In verband met de huidige ontwikkelingen rond Corona zijn sommige artikelen inmiddels helaas gedateerd.