Direct naar content

Daily Focus

Daily Focus van vrijdag 3 april 

Interview Fabienne Chapot: ‘‘Creativiteit gaat niet alleen over het esthetische’

Fabienne Chapot heeft haar eigen kleding- en accessoiremerk, maar je vindt haar niet achter de naaimachine. ‘Ik hou mij vooral bezig met de zakelijke kant van het bedrijf. Mensen zien ontwerpers als het creatieve hart van een merk. Dat is natuurlijk ook zo, maar je hebt veel meer nodig om een bedrijf van de grond te krijgen.’ Benieuwd naar Fabiennes verhaal? Bekijk de video.

Bekijk de video op Financial Focus

 

Corona en de impact op ondernemers, met Boris Blijham (ThePhoneLab)

In Corona en de impact op ondernemers, het dagelijkse interview van Financial Focus, spreken we vandaag met Boris Blijham, mede-eigenaar van The PhoneLab. ThePhoneLab is een van de vele telefoonreparateurs die ons land kent. Maar zij zijn toch net even iets anders, legt Boris uit. Dat maakt dat de impact van de coronapandemie voor hen voorlopig meevalt.

Luister het interview op Financial Focus

 

Mogelijke negatieve olieprijs door tekort opslagruimte.

Door lege straten en het stilliggende vliegverkeer is de vraag naar olie ingestort. Echter is het aanbod door het olieconflict tussen Saoedi-Arabië en Rusland groot. Hierdoor ontstaat er een tekort aan de opslagcapaciteit en moeten olieproducenten mogelijk gaan betalen om van hun vaten af te komen.

Bekijk het artikel bij CNN

 

YouTube werkt aan TikTok-concurrent

YouTube was altijd veruit het populairste video platform. Maar van het succes van nieuwkomer TikTok willen ze graag een graantje mee pikken. Daarom werken ze aan hun eigen app genaamd ‘Shorts’. Hierbij kunnen gebruikers, net als bij TikTok, korte zelfgemaakte video’s uploaden en delen met de wereld.

Lees verder bij The Verge