Direct naar content
4 min. leestijd
  • Auteur

Op 25-jarige leeftijd begon Fabienne een accessoire merk onder de merknaam Fab. Het werd direct een succes. In 2016 besloot ze om het label te rebranden en lanceerde ze een kledinglijn: Fabienne Chapot. Inmiddels is Fabienne Chapot een bekend modemerk, heeft het bedrijf 150 werknemers in dienst en plannen ze de opening van diverse winkels in Duitsland en België.

Luister hier de podcast met Fabienne Chapot

Kijk aflevering 1 van ‘The Guide’

Op een vrouwelijke ondernemer ligt – onbewust – een vergrootglas. Ondernemen vrouwen anders dan mannen? In deze aflevering achterhalen we wat de drijfveren voor vrouwelijke ondernemers zijn. Hoe gaan ze om met risico’s? Met work-life balance? En met het constant laveren tussen kansen en uitdagingen. Laat je inspireren door Fabienne Chapot en Kim Tchai.

Waar ik vroeger elke kans pakte, zie ik nu dat focus belangrijk is.

Download nu ‘The Guide’

We praten met ondernemende vrouwen die met hun onderneming succes hebben, groeien en impact maken. We bespreken samen met experts belangrijke financiële onderwerpen en hoe daarmee om te gaan. Een mix van ervaringsverhalen en expertises. Een gids die helpt bij dromen, durven en doen.