Direct naar content
4 min. leestijd
  • Auteur

Van fotografe naar een eigen startup in wasbare luiers. Toen al haar fotografie-opdrachten tijdens de pandemie werden afgezegd, greep Steef Fleur de kans om haar idee voor een regeneratief bedrijf in wasbare luiers vorm te geven: Billie Wonder. Inmiddels groeit Billie Wonder hard en zit de startup negen maanden na de lancering alweer in een nieuwe financieringsronde.

Luister hier de podcast met Steef Fleur

Kijk aflevering 2: ‘Het vinden van Groeigeld’

In deze aflevering van The Guide zoeken we uit hoe Nederlandse ondernemers hun onderneming laten groeien en succesvol opschalen. Voor groei is geld nodig, maar waar vind je investeerders? Wat zijn de verschillende mogelijkheden voor groeigeld? Hoe vermijd je de valkuilen? En: waar vullen investeerders en ondernemers elkaar aan? Met ondernemers Steef Fleur (Billie Wonder) en Charlotte Melkert (Equalture) kijken we naar de financiële kant van ondernemen. 

Ik kies investeerders die achter me staan op het moment dat ik planet boven profit laat gaan.

Download nu ‘The Guide’

We praten met ondernemende vrouwen die met hun onderneming succes hebben, groeien en impact maken. We bespreken samen met experts belangrijke financiële onderwerpen en hoe daarmee om te gaan. Een mix van ervaringsverhalen en expertises. Een gids die helpt bij dromen, durven en doen.  

Probeer ook deze podcasts