Direct naar content
  • Auteur

Foto: Dirk Kome

We zijn trots dat Frank Aalderinks, als hoofd Filantropie Advies van ABN AMRO MeesPierson, op nummer 1 staat van de Dikke Blauwe Top 10 in de categorie Finance & Governance, Tax & Legal. De Dikke Blauwe is een verkiezing van invloedrijkste personen en organisaties in de filantropie.

Frank is een betrokken expert, die niet alleen adviseert en jaarlijks geefonderzoek doet, maar ook publiceert, kennis deelt en samenwerkt met goede doelen en partijen in de sector. Dat doet hij met zijn team van bevlogen specialisten. Samen zetten zij zich in voor een effectieve en transparante sector.

Over Filantropie Advies

Filantropie Advies helpt klanten die hun vermogen, expertise, netwerk en tijd willen inzetten voor maatschappelijke doelen. Dat doet het team al meer dan tien jaar. Filantropie Advies begeleidt in Nederland en over de grens in België, Frankrijk en Duitsland jaar na jaar meer relaties die goed willen doen. Klanten maken sociaal-maatschappelijke impact met hun vermogen door filantropie, vaak in combinatie met impact- en ESG-beleggingen.

Onderzoek

Daarnaast doet Filantropie Advies jaarlijks geefonderzoek, verzorgt het publicaties en organiseert het bijeenkomsten voor filantropen en goede doelen. Deze erkenning uit de filantropiesector geeft extra betekenis aan het werk. Frank: ‘Door de waardering gaan we met nóg meer motivatie door met ons werk en we kijken ernaar uit om meer relaties te helpen met hun filantropische ambities in 2024.’

Heeft u een vraag over dit artikel?

De specialisten van ABN AMRO MeesPierson komen graag met u in contact.