Direct naar content
5 min. leestijd
  • Auteur

Micky Chen en haar zus hebben met hun bedrijf Minite een platform ontwikkeld dat vooraf gescreende topstudenten matcht aan studiegerelateerde freelance baantjes. Studenten krijgen hiermee een aansprekend cv en bedrijven krijgen toptalent. Haar ondernemerswijsheid: ‘Focus je op 1 ding en wordt daar heel goed in. Wordt de allerbeste in jouw niche. Denk pas daarna aan het volgende doel.’ 

Luister hier de podcast met Micky Chen

Kijk de documentaire ‘The Guide’

Ondernemen gaat om kansen zien, tegenslagen overwinnen en doorgroeien. Al deze facetten moet je zelf meemaken om er iets zinnigs over te kunnen zeggen. In ‘The Guide’ portretteren we 6 vrouwelijke ondernemers. Zij gaan met elkaar in gesprek om tips en ideeën met elkaar uit te wisselen. Zij gaan dus samen op weg naar de top.

Focus je op 1 ding en word daar heel goed in.

Download nu ‘The Guide’

We praten met ondernemende vrouwen die met hun onderneming succes hebben, groeien en impact maken. We bespreken samen met experts belangrijke financiële onderwerpen en hoe daarmee om te gaan. Een mix van ervaringsverhalen en expertises. Een gids die helpt bij dromen, durven en doen.  

Luister ook deze podcasts

Meer podcasts?

Bekijk hier het overzicht van alle podcasts uit de serie ‘The Guide’ en luister naar de verhalen van deze inspirerende ondernemers.

Heeft u een vraag over dit artikel?

De specialisten van ABN AMRO MeesPierson komen graag met u in contact.