Direct naar content
4 min. leestijd
  • Auteur

Met haar eigen recruitmentbureau zag Charlotte Melkert met eigen ogen hoe oneerlijk het sollicitatieproces is. Ze startte, samen met tweelingzus Fleur, het bedrijf Equalture, wat technologie inzet om te zorgen dat een sollicitatieproces doet wat het moet doen: zorgen dat de beste kandidaat geselecteerd wordt. Daar was wel wat startkapitaal voor nodig.

Luister hier de podcast met Charlotte Melkert

Kijk aflevering 2: ‘Het vinden van Groeigeld’

In deze aflevering van The Guide zoeken we uit hoe Nederlandse ondernemers hun onderneming laten groeien en succesvol opschalen. Voor groei is geld nodig, maar waar vind je investeerders? Hoe vermijd je de valkuilen? En: waar vullen investeerders en ondernemers elkaar aan? Met ondernemers Steef Fleur (Billie Wonder) en Charlotte Melkert (Equalture) kijken we naar de financiële kant van ondernemen. 

Ik heb letterlijk gegoogled: ‘hoe haal je geld op voor een startup?’

Download nu ‘The Guide’

We praten met ondernemende vrouwen die met hun onderneming succes hebben, groeien en impact maken. We bespreken samen met experts belangrijke financiële onderwerpen en hoe daarmee om te gaan. Een mix van ervaringsverhalen en expertises. Een gids die helpt bij dromen, durven en doen.  

Probeer ook deze podcasts

Heeft u een vraag over dit artikel?

De specialisten van ABN AMRO MeesPierson komen graag met u in contact.